Lifestyle

Shoplog USA

Hello!

24

Buiten vanalles zien en doen op vakantie, moet ik natuurlijk ook altijd effe wat shoppen. En dat is precies wat ik tijdens mijn vakantie heb gedaan. Alles heb ik een beetje verspreid over de vakantie geshopt. Ik ben erg blij met de spulletjes en het leek me dan ook leuk om ze met jullie te delen!

Bron weheartit

na amerika 001

Yeah, Mason Jars! Ze stonden niet op mijn verlanglijstje, maar toch heb ik ze gekocht. Ik heb ze meegenomen in 3 verschillende maten/vormen. Happy!

na amerika 005

na amerika 006

Het staat er vol mee op wehearit en Tumblr. Het water van VOSS. En ja, dan moet Daphne het ook hebben. Ik kocht het water bij de Target voor 3 dollar. Wil je weten waarom ik dit kocht? Typ dan in bij weheartit; “Voss water bottle”.

na amerika 003

Echt iets wat iedereen meeneemt uit zijn/haar vakantieoord.. Kokosnootolie-spray. Ik zag het in een aantal amerikaanse video’s en ja, dit wilde ik ook. Ik heb hem al een paar keer gebruikt en het werkt érg fijn! Het is alsof je een soort deo in je pan sprayed, haha. En… kokosnootolie is ook nog eens veel gezonder dan olijfolie of boter bijv. En natuurlijk kocht ik er direct 2!

12

We haalden als lunch een paar bagels bij de supermarkt. Op een bagel moest natuurlijk wat beleg. Mam en ik kozen voor een healthy alternative. Amandelpasta. Hij is nog ongeveer half vol, dus ik kan er thuis nog lekker van smikkelen.

13

14

Iets wat ik al lang erg graag wilde. Patches (ik weet het Nederlandse woord niet). In NL zijn ze een beetje moeilijk te vinden, dus besloot ik ze te zoeken in Amerika. En yes, I got them. We gingen naar een vliegtuigenmuseum waar ze allemaal soorten patches hadden. Ik wil ze op mijn oversized spijkerjas strijken!

na amerika 012

15

Bij de Urban Outfitters hadden ze (zoals altijd) weer leuke spulletjes. Mam zag deze schriftjes. Ik wilde ze meteen meenemen. Ik ga ze denk ik gebruiken als schrift op school. Vind ik wel leuk, een beetje aparter, dan al die simpele schriften.

na amerika 014

Bij de Target zag ik deze 2 A4 notitieboeken. Deze heb ik ook meegenomen om voor school te gebruiken. Die ringbanden zijn altijd zo fijn. Ik ben ook écht fan van dat soort karton-achtige papier. Heeft een beetje een vintage-look.

na amerika 017

Ik heb de laatste tijd ook iets met petten. In Amerika kocht ik eentje met het logo van de Dodgers uit Los Angeles (volgensmij een baseball club). En eentje waar op staat; San Diego California.

16

Dit transfer papier zag ik in een aantal youtubevideo’s waar ze bijvoorbeeld Tumblr inspired t-shirt creeërden. Het is een soort sticker die je op een t-shirt kan plakken. Dit moest ik proberen! Ik denk dat ik er nog wel een artikeltje over schrijf. So stay tuned.  Ik kocht ze bij de Target.

17

Net zoals bij de kokosnootolie-spray en het transferpaper, zag ik ook vaak cups, tablespoons etc. langskomen. Dit gebruiken ze als maat voor het afmeten van de hoeveelheid van een ingrediënt die ze gebruiken om iets te brouwen. Het was zonder zo’n cups etc. een beetje moeilijk om het recept na te maken. Dus besloot ik ook deze aan te schaffen. Ik kocht deze wederom bij de Target.

18

Ik heb ze al een paar keer langs zien komen. Bij de kapper, in het haar van verschillende meiden… Wat een apart idee, dacht ik. Ik was er wel erg benieuwd naar. Toen ik ze bij de UO zag liggen, dacht ik: Waarom ook niet?!. Dus nam ik ze mee.

19

En dan als laatste nog 3 kledingstukken.

21

Als eerste dit jurkje van Forever21. In NL kan ik altijd vrij moeilijk slagen, maar in de USA is de F21 écht veel leuker. Ik weet niet hoe het kan, maar ik zag opeens super veel leuke dingen.

Dit jurkje is van een super lichte stof en daarom super geschikt om in de zomer te dragen. Zo heb ik hem al een aantal keer aan gehad op vakantie.

20

Nog een jurkje van F21. Deze is meer voor de winter. Ik vind de kleur en de sporty look van het jurkje erg leuk.

na amerika 066

na amerika 068

Last, but not least dit t-shirt van Hard Rock. Ik heb al een shirt van Hard Rock in het zwart met Amsterdam erop die ik gebruikte als sportshirt, maar ik wilde ook een wit shirt, die ik gewoon als normaal kledingstuk kon gebruiken. Deze kocht ik bij de Hard Rock in Hollywood (zoals je kan zien).

Ah, met alle spulletjes, stuk voor stuk, ben ik erg blij!

Wat is jullie favoriete item van deze shop-plog?

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Femke Steketee 17 augustus 2015 at 11:05

    Ja! Die gekke elastiekjes voor je haar! Ik heb er ook een, want een vriendinnetje liet het bij me thuis liggen en ik dacht eigenlijk dat het een armbandje was. Heb je ze al getest? x

  • Reply Floor 18 augustus 2015 at 08:28

    hey ! super sjiek meid. heb nu echt de neiging om nu ook te gaan winkelen ? gelukkig gaan we dat ook zo doen ? kuss floor

  • Reply Rowan - sillysis.nl 10 maart 2016 at 21:30

    Wat een leuke spulletjes heb je gekocht zeg! Ik ga volgende week naar NYC en heb zo’n zin om te shoppen! Haha. Lekker wat inspiratie kunnen op doen bij jou!

  • Leave a Reply