Diary

Fooddiary 13 augustus

Hey!

Vandaag een fooddairy voor jullie. Sinds een weekje ben ik weer thuis van vakantie. Wat ik erg jammer vind… Maar ik zeg altijd maar; aan elk negatiefs, zit ook iets positiefs. En dat is zo, want ik slaap nu weer in mijn eigen bed, ben in de oude vertrouwde plaats; genaamd thuis en …. ik eet weer wat ik (helemaal) zelf wil. Ah, ik vind het zó fijn om gewoon lekker mijn ontbijtje klaar te maken en deze dan ergens random in het huis op te eten… (iedereen zijn guilty pleasure :-) )

7

Laten we maar direct beginnen!

na amerika 024

Ik begon mijn dag met een glas met citroensap. Terwijl ik deze opdronk besloot ik een rondje door de tuin te lopen (want ik zit iets te veel achter de computer de laatste tijd…)(NU WEER!)

na amerika 026

Wiew! Ik ben helemaal blij! We krijgen een tweede lading frambozen! Blijkbaar krijgen ze 2x per jaar vruchten. You are making me happy…..

na amerika 027

Ook de appels maken mij blij. Over een paar weekjes kunnen ook van deze jongens gaan smikkelen. Appelmoes maken etc. :)

7

Als ontbijt nam ik sojayoghurt met best wel wat andere dingen erin. Zie hierboven.

na amerika 030

Ik had nog wat chia-bananen pudding over van de vorige dag, die ik ook bij mijn sojayoghurt deed.

na amerika 032

Tada, mijn breakfast. Bij de sojayoghurt dronk ik een klein glaasje met een groene smoothie die ik (ook) nog over had van de vorige dag!

8

Vaak in de vakantie maak ik rond 12.00u een smoothie. Ook vandaag weer. Ik maakte een kokos-mango smoothie met banaan. Héél het gezien vond het delicious. Ik iets minder haha! Als je van zoete milkshakes houdt is deze iets voor jou!

na amerika 035

Ook maakte ik mijn lunch. Ik ging voor volkoren wraps met linzen, rucola en avocado. Ik maakte een soort spread van de avocado en linzen. Ik deed het simpelweg omdat de linzen dan beter zouden blijven plakken aan de wrap, maar het was ook nog eens erg lekker!

na amerika 036

Het ziet er misschien niet zo lekker uit, but I swear.. It is.

na amerika 037

Mijn lunch. Wraps, groene thee en een kokos-mango smoothie.

9

Rond 14.00u dronk ik een flesje water, terwijl ik een artikel schreef.

10

Iets later als snack, nam ik een bakje bosbessen en wederom wat water.

na amerika 052

’s Avonds kookte ik kip-kerrie (zonder kip).

na amerika 053

Daarvoor gebruikte ik deze woksaus. Mam en ik kochten hem in een biologische winkel. Er zitten écht alleen maar goeie ingrediënten in! Zie je, het kan ook gewoon zonder al die E’s en toevoegingen. Hij was ook nog eens erg lekker.

na amerika 056

na amerika 057

na amerika 058

Ook nam ik nog wat salade.

na amerika 059

Daarna een klein toetje met sojayoghurt, kiwi, chiazaad en lijnzaad.

na amerika 061

Ik had afgesproken om met een vriendinnetje naar de film te gaan. Dus rond 19.00u stapte ik op de fiets richting de bios. Maar wat was het heet!! Poeh poeh.

11

We gingen nog even langs de ijssalon, waar ik een kiwi-banaan smoothie bestelde. Jum.

na amerika 064

We gingen naar de film Papertowns. Écht een leuke film.

na amerika 060

Ik was rond 00.00u thuis. Haha, lekker handig met die jetlag. Maar ik heb die nacht gelukkig wel goed geslapen!

Hebben jullie weleens een jetlag gehad? Tips, iemand?!

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply