Travel

Update • I’m back home from the USA!

Hey guys!

3 weekjes was het even helemaal stil op mijn site. Maar dat had een reden. Ik was namelijk op vakantie. Niet zomaar een zon, zee, strand-vakantie. Nee, ik ben samen met mijn gezin op roadtrip geweest in het westen van the United States of America. En wauw, wat was dit een prachtige reis.  Ik heb best wel veel ( 😉 ) meegemaakt wat ik graag allemaal met jullie wil delen. In dit artikel wil ik wat leuke kiekjes met jullie delen. Hope you enjoy ;p .

camera boudewijn amerika 2015 506

Death Valley

Waarom het zo súper awesome was? Uhm.. Omdat we zo’n mooie dingen hebben gezien, de ene mooie indruk na de andere mooie indruk, de andere cultuur, de natuur. Alles gewoon.

camera boudewijn amerika 2015 012

Ik heb er zo van genoten. En wat ging het eigenlijk snel, terwijl het toch echt wel 3 weken zijn geweest hihi. Ik heb niks te klagen, want dit was genoeg tijd om alles te zien. Maarja, je hebt toch altijd dat gevoel van; IK WIL HIER GEWOON NOG LANGER BLIJVEN!!

camera boudewijn amerika 2015 323

Palmtrees in California

Aan de andere kant is het zo dat het weer heerlijk is om thuis te komen en om in je oude vertrouwde bedje te slapen.. (zonder gesnurk en what so ever). Om weer je eigen ontbijtje klaar te maken. Naar de supermarkt te gaan waar je de weg 100% kent. En gewoon weer dat ‘ik ben thuis’-gevoel te hebben.

Oké, ik dwaal een beetje af.

camera boudewijn amerika 2015 189

 Op de foto hierboven zie je een super fotogenieke donut. Dat is ook precies de reden waarom in hem kocht, er een foto van maakte en deze met jullie deel. Maar eigenlijk was hij helemáál niet lekker.

camera boudewijn amerika 2015 077

Chicago

Een kort schema van de plaatsen die we hebben bezocht (in de goede volgorde); Chicago – Grand Haven (plaatsje aan Lake Michigan) – San Francisco – Yosemite National Park – Sequoia National Park – Death Valley – Las Vegas – Grand Canyon – Tuscon – San Diego – Los Angeles. 

camera boudewijn amerika 2015 634

Sunrise in Grand Canyon

Dit was de korte update even van hoe en wat enz. Jullie gaan snel weer van mij horen, want ik heb nu nog heerlijk 3 weken vakantie totdat het nieuwe schooljaar weer gaat beginnen (niet aan denken, niet aan denken). Er staan nog heel wat leuke dingen op de planning, waar ik ook volop van ga genieten.

camera boudewijn amerika 2015 390

San Francisco

Ik heb zin om morgenochtend te gaan rennen. Ook had ik in the USA een lijstje gemaakt van wat ik allemaal wil gaan doen als ik thuis ben, dus ik verveel me zeker niet.

Hoe is jullie vakantie tot nu toe? Wat ga je komende week ondernemen?

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

  • Reply Boudewijn 10 augustus 2015 at 21:07

    Gave foto’s alvast, benieuwd naar meer haha.

  • Reply Femke Steketee 11 augustus 2015 at 09:45

    Wow, dat ziet er goed uit, vooral de foto van Grand Canyon, te gek dat je daar bent geweest. Gaat je vast een goeie start van het nieuwe schooljaar opleveren. (niet aan denken) x

  • Reply Korneel Dobbels 11 augustus 2015 at 16:34

    Erg leuke foto’s 😉 Ik ben ook drie weken naar de USA geweest in de zomervakantie. Het was echt geweldig en ik wou ook nog wat langer blijven. Ik mis het zo hard. Over mijn drie weken in de USA heb ik trouwens ook een stukje geschreven. Neem je een kijkje? https://korigineel.wordpress.com/2015/07/20/dagboek-amerika/

  • Leave a Reply