Lifestyle

New in; Powerfood van Friesland naar New York van Rens Kroes

Heey!

12 juli was ik jarig en heb ik een  paar cadeautjes gekregen. Waaronder het tweede boek van Rens Kroes. Ah, het eerste deel heb ik zo vaak doorgelezen, dat ik ook zeker de 2e moest nemen. Ik zette hem op mijn verlanglijstje en yes, ik kreeg hem van mijn ouders.

Het leek me wel leuk om jullie een kijkje te laten nemen in het boek en wat recepten uit te proberen. Ook omdat het boek pas net in de winkels ligt, denk ik dat mensen er graag een soort ‘review’ van zouden willen lezen voordat ze het boek aanschaffen. 😉 Enjoy the healthy goodness!

daphne 087

daphne 091

Het boek vind ik zelf een hele mooie vormgeving hebben. De lay-out is duidelijk en de foto’s zijn mooi. Ik vind ook dat er erg lekkere recepten in staan. In het eerste boek van Rens stonden nog een beetje die basic healthy recepten (niks mis mee). Maar in het tweede deel vind je iets apartere recepten, waar ik zelf erg benieuwd naar ben.

daphne 092

Net zoals bij ‘het Groene Smoothie Boek’ vond ik dat ik ook bij Powerfood 2 een aantal recepten moest uitproberen. Eerst zocht ik wat recepten uit die ik er wel lekker uit vond zien en daarna ging ik aan de slag.

Een aantal recepten die mij aansproken

daphne 104

daphne 105

Maar toch heb ik voor de ‘sportkoek’ en de chocolademelk van Rens Kroes gekozen. En damn, dat was een goede keuze om voor jullie te testen!!

Als eerste de sportkoek

daphne 106

daphne 108

De ingrediënten

daphne 119

daphne 123

daphne 124

Work in progress

daphne 139

En zo zien ze eruit als ze klaar zijn. Ik vind dat ze er niet zo lekker uitzien als ze smaken, want omg dit zijn echt de beste healthy cookies. Zeker het proberen waard.

En dan als tweede de chocolademelk

daphne 128

daphne 131

daphne 135

daphne 141

Alles in de blender en mixen maar. Daarna even opwarmen en dan heb je een mega lekkere zoete chocolademelk……

daphne 102

Als je door dit artikel erg benieuwd bent naar de andere recepten uit het happy healthy lifestyle kookboek van Rens, dan raad ik je zeker aan dit boek direct te bestellen/halen ;).

daphne 098

Rens inspireert mij echt. Ik volg haar op instagram, waar ze leuke en inspiratievolle foto’s plaatst. Ook neem ik af en toe eens een kijkje op haar blog www.renskroes.com

Ik hoop dat jullie de review van Rens’ boek leuk vonden! Ik ben zelf erg blij met deze aanwinst en ga hier nog veel dingetjes uit maken!

Fijne dag verder nog!

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply