Lifestyle

Five Favourites #3

Hallo!

Yeah, weer een Five Favorites-artikel. Deze keer heb ik 5 verschillende dingen die ik de laatste tijd erg leuk en vermakelijk vind. Zo heb ik een serie, kledingstuk en nagellak. Enjoy!

collage 13

Favorite Youtube kanaal – Clothesencounters

Clothesencounters is het kanaal van Jenn wat ik perongeluk een keer tegen ben gekomen. Haar kanaal gaat over fashion, travel en make-up. Vooral haar kledingstijl vind ik súper tof! Awh, en ook zo tof dat ze al die kledingstukken gewoon aandoet!

fff2

Van Jenn is ook de serie ‘What would Jenn wear .. ?’, die sommige van jullie misschien wel van Jiami van Lifesplash kennen, die deze serie in haar versie ook doet op haar kanaal.

Echt een aanrader om een keer een kijkje te nemen op haar kanaal.

Favorite Serie – Pretty Little Liars

Ja, ik ook… Een tijdje geleden vertelde ik al over mijn PLL addicting… en nog steeds zit ik er in hoor haha. Mijn ouders hebben zelfs al in moeten grijpen, omdat ze vonden dat ik het té vaak keek (LOL).

Ik vind het zo’n spannend, leuke en boeiende serie! Ik denk dat de meesten PLL wel kennen. Het gaat over een groepje meisjes, waarvan 1 vriendin is vermist. De rest van het groepje doet alles om de vermiste vriendin te vinden en te ontdekken van wie de mysterieuze sms’jes komen. Damn. Ja, echte een goede serie als je het mij vraagt.

fff3

Favorite Kledingstuk – Pinafore

Een beetje een rare naam, die ik nog nooit had gehoord voordat ik opzocht hoe (à la daphne) een soort tuinrok écht heette. Je kent wel van die tuinbroekjes met korte pijpen. Ik was echt in love met die tuinbroeken, maar ik kon er maar geen goede vinden.

7

Toen we een paar weken geleden in Londen waren, liep ik de Topshop in (voor de 3e keer tijdens die trip) en zag ik deze pinafore (:-P) hangen. Ahhhh, hij was perfect! Ik paste hem en hij zat echt heel erg lekker en hij was mega leuk. Toen ik thuis was heb ik hem direct op Topshop.com besteld.

collage 9

Wat ‘pinafore’-inspiratie.

Topshop heeft niet meer precies de pinafore die ik heb, maar ik zet hieronder wel even een linkje van een model wat er best wel op lijkt.

9

http://eu.topshop.com/en/tseu/product/clothing-485092/denim-485562/denim-dresses-playsuits-485563/moto-denim-pocket-pinafore-dress-4467554?bi=1&ps=20

Favorite Smoothie – Bietensmoothie

Ik kwam laatst voor onze wekelijkse boodschappen bij de Jumbo en daar zag ik voorgekookte bieten liggen. Ik had al eerder bieten gebruikt om sap te maken, maar deze waren niet voor gekookt. Ik nam ze mee om te gebruiken in een smoothie.

5

Eenmaal thuis ben ik direct op internet gaan zoeken voor een lekker bietensmoothie recept. Grappig genoeg was het al raak bij de eerste zoekopdracht. Het recept komt van Culy.nl

Ingrediënten

– 1/2 bieten

– 2 kiwi’s

– 1 banaan

– sap van een (halve) citroen

– sinaasappelsap

6

Bieten zijn niet alleen heel erg gezond, met de goede combinatie zijn ze ook nog eens heel erg lekker. Ik moet zeggen dat ik het wel een beetje spannend vond om deze rode bom te gebruiken in een smoothie, omdat nogal wat smaak afgeeft (die ik – als hij te veel overheerst – niet zo lekker vind).

Nog een linkje naar het recept op Culy.nl: http://www.culy.nl/recepten/super-gezond-verrassend-lekker-rode-bieten-smoothie

Favorite Nagellak – Pastelkleuren

Een échte trend. Vooral voor de zomer vind ik het zó leuk om te dragen. De kleurtjes geven echt zo’n vrolijk effect. Ik ben fan <3.

1

Hema 442 – O.P.I. Gargantuan Green Grape – Rimmel Daisy Days – O.P.I. Mod About You – Barry M Matt White 

3

Wat is jou favoriete nagellakkleurtje? Ben ik benieuwd naar (als nagellak-freak).

Dat was de Five Favorites voor deze keer weer! See U next time!

Love,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply