Diary

Fooddiary 22 mei

Hallo!

Ik zit momenteel in Londen en ben zelfs bijna terug… Hier horen jullie zeker nog wat over 😉

Maar ik heb vandaag een fooddairy voor jullie. Het was weer een normale schooldag. Ik was (again) laat thuis en we zijn gaan uiteten met het gezin. Het was een erg leuke en gezellige dag, waarop ik (duh) lekkere dingen heb gegeten. (die ik in dit artikel met jullie ga delen) Alleen het ontbijt al ……….

fd1

fd2

Als ontbijt at ik een fruitsalade (laten we even stil staan bij het moment hoe goed dit eruit ziet (en hoe lekker het smaakt)) en een smoothie die ik de avond van te voren had gemaakt (zie artikel over Daphne’s Groene Smoothie).

Daarna dronk ik nog een theetje (groene thee).

fd4

fd3

Wat is dit?! Geraspte appel… Haha, klinkt misschien een beetje raar, maar als je een keer meer tijd wil gesteden om je appel klaar te maken is dit echt een aanrader. Mijn moeder maakte dit vroeger altijd als ik ziek was, idc why.. maar lekker was (is) het zeker.     En ook hier at ik dus nog de helft van, de andere helft gaf ik aan mam.

fd5

Dit was wat ik meenam naar school. Als snack om 10 uur at ik 3 cracotte crackers (?). Als lunch een appel en een grote tros druiven en een flesje water. En voordat we het laatste uur hadden vulde ik mijn flesje nog even met wat water en dronk ik dit op.

fd6

Een aardig grote middagsnack, maar hij was wel érug lekker. Ik at wat noodles (die uit een pakje; heel gezond ja), wat tomaatjes en water met citroenmelisse blaadjes en een schijfje citroen.

Toen gingen we uiteten.

fd7

Van te voren een paar stukjes brood met tapenade, kruidenboter en een soort aioli.

fd8

En een glaasje water.

fd9

Als voorgerecht een kleine tomatensoep. Deze was echt heel erg lekker.

fd10

Het hoofdgerecht (enige vegetarische op de kaart, maar omg, deze was echt goddelijk) was een ciabatta met gedroogde tomaten, groene asperges, rucola en wat Parmezaanse kaas….

fd11

Nog even een shot van de bovenkant hihi

fd13

Daarbij at ik nog een Caesar salad en een paar frietjes.

fd12

Als toetje 2 bolletjes ijs; granaatappel en yoghurt. De granaatappel viel me iets tegen, maar de yoghurt was wel erg lekker.

fd14

Nou, dat was de fooddairy weer van deze keer. Iets anders omdat we deze een keer buiten de deur aten. Ik heb een fijne week gehad en nou is het lekker weekend.

Wat zijn jullie plannen voor dit weekend?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply