Fashion

Outfit • Just another schoolday

Heej allemaal!

Vandaag heb ik weer een outfit voor jullie. Het was vandaag woensdag en we hadden school (haha, logisch). We hebben een soort ‘cursus’ fotografie op school en mijn vriendin en ik besloten om even random outfitfoto’s te maken. Ik vind de foto’s zelf erg leuk, dus thank you to my friend hihi.

3

Ik droeg vandaag een lekkere simpele, maar comfortabele outfit. Ik vind dat zelf wel erg belangrijk aan een outfit die ik naar school draag. We hadden tot vier uur school, dus daardoor was dat al helemaal een must.

4

6

5

2

shirt Romwe

jeans Bershka

blazer Overgenomen van mijn moeder, ik weet niet waar het vandaan komt

schoenen Converse Allstars

1

Toen het zonnetje scheen grepen we onze kans haha. Voor de rest was het een beetje een vies weertje. Ik heb geleerd voor een toets die we morgen hebben en wat huiswerk gemaakt.

Vanavond staat op mijn planning: Pretty Little Liars. We hebben sinds kort Netflix (ja, laat hè?) en PLL… lets be real… is erg spannend en verslavend.

Wat is jullie favoriete (Netflix) serie?

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply