Fashion

Romwe shoplog & review

Hallo allemaal!

Ik bestelde een maand geleden een paar items bij www.romwe.com. Ik zag op het instagram account van Denise (iamthekneezz) dat ze een hele leuke blouse aan had van de webshop Romwe. Ik besloot even op de site te kijken en zag tot mijn verbazing erg leuke items. Ik besloot iets te bestellen. Vandaag laat ik jullie dus zien wat ik heb gekocht en vertel ik wat over mijn ervaring met de webshop.

1111

Laten we beginnen met de dingetjes die ik heb gekocht. Ik heb voornamelijk shirtjes gekocht, omdat ik die nog nodig had in mijn ‘garderobe’ :-p

29

Shirt ‘Dreamville’

Ik zag het item en vond het lettertype erg stoer. Ook de zwarte kleur vond ik wel leuk, omdat het altijd fijn is om zo’n basic kleur aan te hebben. Ik wist niet wat ‘Dreamville’ betekende, maar het is blijkbaar een festival in Amerika. Heeft verder niet zo veel betekenis hihi.

30

Hier een soort witte dunne sweater (echt heel dun, kunt het niet echt een sweater noemen) met zwarte strepen. Ook dit is gewoon een basic item wat mij heel fijn en simpel lijkt om te combineren.

31

32

Shirt ‘Balmain Paris’

Haha, wat moet ik hier over zeggen. Wederom een basic IT-shirt. Ik ben wel erg fan van die IT-shirtjes.

33

Shirt ‘Watermelon’

Ik vond hem erg schattig en de kleur was weer eens iets anders. Ik vind het lettertype iets minder, maar dat maakt het shirt niet minder leuk.

34

6

En dan als laatste shirtje deze top/hempje met een klein kolletje. Ik kocht in de winter al een echte koltrui die ik erg leuk vind en zag in meerdere video’s/outfitposts van andere bloggers dat ze dingen met een kolletje droegen. Ik vind het zelf erg leuk en zag dit item in de shop en dacht: ja, deze neem ik mee.

En als aller laatste dit shortje, die ik zoals je kunt zien weer terug heb gestopt in de verpakking, met kleine witte bloemetjes. Ik vond hem er erg leuk uitzien en besloot hem te bestellen. Ik had al een beetje het gevoel, maar hij zat véél te strak.

11

Ik ben niet zo van de broekjes bestellen op internet, maarja. Ik heb nu ook besloten dat ik dat gewoon niet meer ga doen.

Review

Romwe heeft erg leuke kleding en het is ook echt mijn stijl. Ik heb wel wat dingetjes op te merken over de webshop. Ik weet niet precies of Romwe een bekende webshop is, maar voor diegene die de webshop nog niet kennen lijkt het me wel fijn om te vertellen of mijn ervaring met de webshop.

rowme

Als eerste duurde het 3 weken voordat mijn bestelling binnen kwam, terwijl ze aangaven dat het zo’n 8 tot 10 dagen zou duren totdat mijn pakketje er zal zijn. Dit kan natuurlijk een foutje zijn bij de verzending of dat er bij een random douane mijn pakketje moest worden onderzocht. I don’t know, maar ik vond het niet heel prettig. Op het pakketje stonden chinese tekens, dus ik denk dat hij wel van ver komt.

Nu we het over chinese tekens hebben, zijn de items niet van hele goede kwaliteit. Niet dat ze China alleen maar slechte kwaliteit dingen maken, maar bij deze items viel dat wel op. Het was wel van een fijn stofje, maar er hingen verschillende draadjes los van de kledingstukken.

Maar aan de andere kant snap ik dat ook weer wel omdat de kleding helemaal niet duur was. Overal stond dat er korting was en je kon bij aankoop van 30 dollar je pakketje gratis laten verzenden. Dit is dan weer erg fijn aan de webshop.

dd

Ook een ander goed punt is dat je erg fijn vind is dat je een erg goed overzicht hebt over je bestelling. Zo kun je op je account checken of je bestelling is verzonden of andere speciale dingen die je graag wilt weten. Je moet voor het bestellen dus wel eerst een account aanmaken.

Verder is het assortiment erg uitgebreid en er is dus keus voor iedereen. Ook zijn het iets apartere dingen die je normaal niet heel snel op een normale webshop ziet.

lo

Nou, dat was het weer voor vandaag. Ik heb nog 1 weekje meivakantie nu ik dit schrijf en als dit online komt is de vakantie waarschijnlijk al voorbij. Ik ga deze laatste week bij mijn nichtjes logeren wat ik erg leuk vind. Ik hoop dat jullie ook nog een fijne week/vakantie hebben!

Hebben jullie weleens geshopt bij romwe.com?

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply