Fashion

Shoplog Amsterdam

Hallo allemaal!

Vandaag heb ik een shop-plog voor jullie van mijn aankoopjes uit Amsterdam. Oh, en even een uitleg bij het woord shop-plog. Een plog is een fotoartikel en een shoplog is volgensmij altijd in videovorm. Dus ik heb de 2 woorden gecombineerd hihi.

Maar even over de shop-plog ( 😉 ), vorige week ben ik lekker gaan shoppen met mamma in Amsterdam. Amsterdam is echt mijn favoriete stad om te bezoeken. Het heeft zo’n lekkere en gezellige sfeer, i love it.

49

Eerst wilden we met heel het gezin naar Amsterdam gaan. Maar de mannen konden helaas niet mee, dus besloten mam en ik toch nog naar Amsterdam te gaan. We hadden eerder al een paar keer overwogen met naar Amsterdam te gaan om te shoppen met z’n tweetjes. Yes, dit was de perfecte datum om te gaan. Dus we vertrokken naar Amsterdam om specifiek te gaan …. WINKELEN. En ja, als je het mij vraagt is dat een van de leukste dingen om te doen.

En ik moet zeggen dat ik aardig wat leuke items heb gescoord. Ik had heel erg in mijn achterhoofd om wat apartere dingetjes te kopen die écht mijn stijl zijn. (daar ben ik de laatste tijd best wel mee bezig) Het geeft me echt een kick om eens iets anders te dragen dan anders. Deze items passen zeker weten in die mindstyle.

25

Als eerste item dit leuke gestreepte blouseje van Forever21. Hij ziet er een beetje mannelijk uit, maar als je hem leuk styled is hij super schattig.

26

23

24

Hierboven een classy witte blouse van Topshop. Ik was al lange tijd opzoek naar een simpele witte blouse die ik of zo kon dragen of leuk onder een sweater. Deze blouse van Topshop is echt van een hele goede kwaliteit en een lekker stofje.

Topshop is nieuw in Amsterdam (om precies te zijn; op de Kalverstraat) en ik vind het echt een hele toffe winkel. De broeken vind ik er vooral méga fijn! Het is wel een iets prijzigere winkel. Voor de blouse betaalde ik 40 euro en per broek 52 euro. Maar ik heb het ervoor over omdat het zo’n goed spul is en ik het zeker erg vaak ga kopen.

35

37

Een witte jeans. Typisch voorbeeld van; doe eens gek. Ik heb lange tijd gezegd dat ik zeker géén witte broek wil. Maar ik zag dat Diana zo’n broek ook kocht en hij stond haar echt heel leuk. Dus ik besloot hem gewoon te passen en ik vond hem eigenlijk heel erg leuk.

38

1

En dit is dan de grijze versie die ook destroyed is bij de knieën. Echt een heel leuk detail. Ik paste nog een grijze broek zonder gaten, maar ik vond hem veel te saaai. Haha, ik realiseer me net dat ik nu bijna alleen maar kapotte broeken heb hihi. Ik vind het gewoon hartstikke gaaf 😉 .

2

Dan dit shirt van Levi’s. Het is gewoon het witte shirt met hun logo erop. Ik denk dat een aantal mensen me nu voor gek verklaren, maar dit shirt was 25 euro. Ja, voor een wit shirtje. Ik kan het zelf ook niet helemaal begrijpen hoe je voor zo’n simpel shirt zo veel geld kan vragen. Maarja, ik vind hem gewoon erg veel tof en Levi’s is nou eenmaal best duur. Hij is wel van een erg goede kwaliteit en hij valt best groot dus ik kan hem nog lekker lang dragen.

12

Ik laat de items gewoon een beetje door elkaar zien hihi. Maar dit metallic tatoo-setje komt ook van Topshop. Toen we gingen betalen zag ik deze liggen en ik vond hem erg tof. Hij was 7,50 euro.

27

Haha, dit gaat niet over kleding maar wel over de categorie: doe eens gek. Want ja, waarom zou je dit anders kopen. Ik zag het steeds vaker langs komen op youtube en ik was er wel erg benieuwd naar. Nou, ik moet zeggen dat het aardig ranzig is. Voor degene die niet weten wat dit inhoudt, zoek even op youtube op; ‘bean boozled challenge’. Ik vond het wel grappig om een keer te proberen. Laatst kwam een vriendin en hebben we 3 snoepjes genomen. Was echt lachen.

28

21

20

22

Dan 2 zomerse topjes van de Pull&Bear. Meegenomen omdat ze er leuk en simpel uitzien. Ze waren 8 euro. Ik denk dat ik dit niet heel snel zou aandoen naar school, maar vooral in de vakantie of thuis als het lekker warm is.

18

Deze trui van Urban Outfitters vind ik ook helemaal te gek. Ook echt apart. Het heeft een soort appeltjes-groen streepje en heeft een ‘turtle neck’ wat ik erg schattig vind.

19

Last, but zéker (!!!!!!!) not least. Ik kocht 2 paar super mega coole en leuke en fantastische en mooie schoenen. Ik ben hier zo blij mee.

5

3

Als eerste deze sandaal van Clarks. Ze zitten echt heel erg lekker (Clarks is echt een aanrader als je opzoek bent naar lekker zittende schoenen). Ik vind ze een beetje iets weg hebben van de Romeinse sandalen, super cool. Deze ga ik zeker heeeeeel erg vaak dragen.

7

En als tweede deze sneakers van Nike. Laten we stil staan bij het moment van deze prachtige, aparte en stoere schoenen OMG. Hier ben ik echt zo blij mee. Ik zag ze al op internet, maar daar waren ze op de een of andere manier erg duur. Ik liep de Foot Locker binnen en ja hoor, daar stonden ze……. En ik heb ze dus obviously meegenomen. Welcome home babies.

8

Oh wacht, helemaal vergeten te vertellen welke Nike’s het zijn. Het zijn de Nike Air Huarache in het wit (haha is niet te zien hoor).

9

Oh en hier ben ik vergeten een foto van te maken. Maar bij Episode (een tweedehands winkel in de 9 straatjes) heb ik 2 croptop polo’s van Lacoste gekocht. Echt heel leuk zijn ze.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik heb gekocht in Amsterdam!

Wat is jullie favoriete shopcity? 😉

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply