Fashion

Boyfriend Jeans

Hé!

De Boyfriend Jeans; één van mijn favoriete items in mijn kast. Ze zijn comfy en super leuk. Ik schreef er al een stukje over in ‘Five Favourites’-artikel. Ik heb zelf 2 boyfriend jeans en ben echt helemaal verslaafd aan ze. Ik draag ze het liefst elke dag. Ik vond het eerst erg spannend om ze aan te doen (ik kocht mijn eerste boyfriend jeans een ongeveer 3/4 jaar geleden en heb hem begin dit jaar pas voor het eerst aangedaan). Uiteindelijk heb ik ze toch een keertje aangedaan en ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb zeg hihi. Voor jullie vandaag dus wat inspiratie om een boyfriend jeans te stylen voor als je al zo’n broek hebt, er nog een wilt gaan kopen of het gewoon leuk vind om inspiratie te krijgen. Hope you like it 😉 .

1

3

2

5

4

lollll

31282346

Wat is jouw favoriete kledingstuk in je kledingkast?

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply