Food

Ice-Tea

Heej allemaal,

Sorry dat het zo lang duurde totdat het volgende artikel online komt. Maar vandaag is ie er dan. Vandaag heb ik voor jullie het recept voor een zelfgemaakte ice tea. Het is echt super simpel en heel erg lekker.

27

Wat heb je nodig?

3

– groene thee (puur – zonder toevoegingen)

– citroen (schijfje en sap)

– honing (of een andere zoetstof)

6

Maak de groene thee. Vul de helft van het glas met warm (thee)water en doe hier het theezakje in. Vul het glas aan met normaal koud water. Laat dit afkoelen totdat het koud is.

25

Ik heb er zelf nog wat munt blaadjes bij gedaan, maar dat hoeft niet. Voeg wat citroensap en het schijfje citroen toe en dan is je ice tea klaar. Je kunt er nog wat ijsklontjes bij doen om het helemaal af te maken.

26

En eigenlijk is je ice tea dan al klaar. Jumjum. Heerlijk zomerdrankje met een heerlijk smaakje. En het is ook nog eens erg gezond. En (water) drinken is natuurlijk erg belangrijk.

En omdat dit maar zo’n kort/klein/simpel receptje is, laat ik jullie nog een ander simpel, lekker drankje zien.

23

Eigenlijk is het gewoon een simpele muntthee. Wat heb je nodig; munt, honing, warm water, schijfje citroen (en evt. nog wat sap). Het recept lijkt erg op de ice tea, maar ja. Ook dit vind ik gewoon even leuk om te delen.

24

Zo, dit was het weer voor vandaag. Binnenkort komt er nog een recept online voor 3 zomerse drankjes. Ik hoop dat jullie nog een fijne dag hebben!

Hebben jullie ook vakantie?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply