Diary

Fooddairy 7 april 2015

Hallo!

Vandaag een fooddairy van 7 april. Ik heb een tijdje geleden ook een fooddairy gedaan en vond het wel leuk om met jullie te delen wat ik zo op een dag eet. De dag van de fooddairy was ik thuis (paasweekend) en was ik een beetje ziek. Het was lekker zonnig en ik had mijn huiswerk en leerwerk gemaakt voor die week.

1

Ik ontbeet die dag met sojayoghurt, waarin ik geraspte appel en granola had gedaan. Daarbij at ik een stukje van mijn zelfgemaakte gezonde brownie en een groene thee (my fav).

2

dap 755

Rond het midden van de ochtend nam ik nog een kop groene thee en een bakje met een grapefruit en sinaasappel.

4

Als lunch probeerde ik iets nieuws (wat echt mega lekker was!). Ik maakte een soort van pizza (gezonder dan de orginele) en at daarbij 2 rijstwafels met avocado en weer een kop groene thee.

dap 776

dap 789

Daarna at ik nog 2 verschillende stukjes brownie. Diegene die ik vanmorgen al had gegeten en een raw brownie (waar het recept op de site staat). Ik heb een beetje een obsession met brownies :$

dap 790

dap 793

In de middag nam ik 2 glazen water en een smoothie van rode vruchten en banaan met wat sinaasappelsap.

dap 796

dap 797

dap 800

Als avondeten at ik een groentesoep die mijn moeder maakte (jumjum) en chili con carne met rijst. Daarbij at ik 2 stukjes brood met zelfgemaakte groene olijven tapenade.

5

Als dessert at ik hetzelfde waarmee ik de dag begonnen was, namelijk sojayoghurt met granola en een halve banaan. Daarbij dronk ik een glas water.

Nou, dit was zo ongeveer wat ik die dag gegeten heb. Ik hoop dat jullie het leuk vonden ;).

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

  • Reply annajirina 12 april 2015 at 11:32

    Wat leuk om te zien! Je eet echt heel gevarieerd, super goed :)

  • Leave a Reply