Decoration

Decospiration #2

Heej mensen,

Vandaag heb ik een nieuwe decospiration. Dit houd in dat ik wat leuke plaatjes laat zien van interieur en decoratie :). Ik ben zelf helemaal gek op het decoreren van mijn kamer. Ook vind ik het heerlijk om rustig in een woontijdschrift te lezen. Ik heb een bord op Pinterest waar ik wat plaatjes van interieur op sla. Het leek me wel leuk om een deel van die plaatjes met jullie te delen :).

7

11

12

10

9

8

6

5

4

3

2

1

13

14

15

16

19

20

Ik vind die vintage stijl echt super leuk. Maar aan de andere kant hou ik super veel van het strakke en witte. I don’t know, ik denk dat ik van alles een beetje leuk vind hihi. Maar wat ik zeker weet is dat ik niet van rommel houd! (misschien een keer organisation tips? :$ :) )

Hoe was jullie dag?

XOXO,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply