Lifestyle

Mijn nagellakstash

Hi!

Vandaag laat ik jullie mijn nagellakstash zien. Mijn stash is zeker niet te vergelijken met die van Mascha (wat heeft zij veel zeg), maar ik vond het toch leuk om mijn bescheide collectie met jullie te delen. Ik ben een echte nagellak-fan. Ik draag elke week een ander kleurtje en loop dus het liefst altijd met een lakje op mijn nagels. Elk weekend haal ik mijn nagellak eraf en aan het einde van het weekend gaat er weer een ander lakje op. Hope you enjoy ;).

nagel

Ik berg mijn lakjes op in 2 plastic witte mandjes van Hema. Ik heb deze mandjes in mijn ikea kast gezet (waar ik al eerder een artikel over schreef). Ik heb ze onderverdeeld in naar mijn gedachte “winterse” en “zomerse” kleurtjes. Zo heb ik deze winter voornamelijk kleurtjes gebruikt uit het mandje met de meer “koele” kleuren. Deze week heb ik weer eens een van de warme tinten gekozen. Maar ik denk dat ik persoonlijk de blauwe/groene/donkere kleuren nog het mooist vind.

nagellakstash 007

nagellakstash 009

Sunny Colours

nagellakstash 001

W.I.C. Salamanca // O.P.I. Need Sunglasses? // O.P.I. Brazil You’re So Flippy Floppy // O.P.I. The “IT” Colour // O.P.I In My Back Pocket // DA 004 // Rimmel 440 Sun Downer // O.P.I. Brazil I’m Brazil Nuts Over You //

Romantic Colours

nagellakstash 002

MAKE-UP STUDIO N4 1225/01 // O.P.I.Red Fingers & Mistletoes // O.P.I. Mod About You // Barry M MATTE  NAIL PAINT Vanilla // Barry M 343 White // Rimmel 622 Boy You’re So Fine!! // Hema nummer 24 // O.P.I. Brazil Samba-dy Loves Purple // 

Cold Colours part I

nagellakstash 004

O.P.I. Eiffel For This Colour // O.P.I. Nordic Do You Have this Color in Stock-holm? // O.P.I. Road House Blues // Rimmel 425 My Denim // Rimmel 840 Blue Eyed Girl // O.P.I. Brazil What’s a Little Rain Forest // Hema Blacklight Top Coat nummer 21 // 

Cold Colours part II

nagellakstash 005

O.P.I. Nordic My Dogsled is a Hybrid // Rimmel 835 Bright Back At You // O.P.I. Gargartuan Green Grape // Rimmel 460 Limealicious // O.P.I. Christmas Gone Plaid // MaXFactor 15 Glam Green // Hema nummer 18 //

Base Colours

nagellakstash 006

O.P.I. Start to Finish Base Coat, Top Coat & Strengthener // O.P.I. Nordic My Voice is a Little Norse // Pupa Lasting Colour Smalto Brillante // O.P.I. I Don’t Give a Rotterdam // O.P.I. Nordic How Great is Your Dane? // O.P.I. Over the Taupe // Pupa Lasting Colour Smalto Brillante // O.P.I. Samoan Sand // O.P.I. White Shatter // Barry M Matt White //

hallol

Zo, dit waren mijn nagellakjes :). Ik denk dat er in de loop van de tijd zeker nog wat bij gaan komen haha. Ik denk dat je wel hebt gemerkt uit mijn stash dat O.P.I. mijn favoriete merk is. Nagellak is echt mijn favoriete soort make-up. Ik ben zelf niet zo’n make-up goeroe, maar van nagellak ben ik wel helemaal gek. Ik vind het een leuke, vrolijke toevoeging geven aan mijn “look” hihi.

Wat is jullie favoriete nagellak merk?

Lots of Love,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply