Lifestyle

Mijn favoriete ‘health’ bloggers en youtubers

Hé!

Silhouette woman run under blue sky with clouds and sunHet leek me wel leuk om vandaag met jullie te delen welke blogs en youtubekanalen ik het leukst vind op het gebied van health (gezondheid). En dan heb ik het over eten en bewegen. Ik vind het heerlijk (en ontspannend) om urenlang video’s te kijken over (gezonde) recepten en workouts.

Ik heb niet echt een top 10 ofzo. Gewoon een aantal leuke sites die ik volg.

Cambria Joy is een amerikaans meisje en is erg veel bezig met haar gezondheid en sporten. Ik vind haar zo leuk omdat ze me erg inspireerd. Buiten de healthy recepten en workout ideeën vertelt ze hele wijze dingen over jezelf lekker voelen en blij zijn met jezelf.

Best fit friends zijn 2 nederlandse meiden die samen een youtubekanaal hebben fitness en gezond leven. Ik ben vooral erg fan van hun workout video’s en dan specefiek de ‘full body workout’ die ik hieronder heb gezet.

Enterprisemetv kennen denk ik de meesten al. Dit is het kanaal van Ivana. Ik vind haar echt een super toffe vrouw vol ambitie. Ze is op het moment aan het backpacken in Azië wat me heel erg inspireerd (neem een kijkje op haar kanaal voor de vlogs). Vooral de video’s over clean eating vind ik erg leuk om te zien.

Deliciously Ella is een engelse vrouw die een blog en youtubekanaal heeft waar ze haar recepten op deelt. Het zijn volgens mij alleen maar gezonde recepten. Ik heb COMPLETELY OBSESSED met haar raw brownies die echt super lekker zijn.

En natuuuurlijk niet te vergeten: BLOGILATES <3. Cassey heeft super leuke fitness, pilates en food video’s.

http://https://youtu.be/YaJBemiSFYg

Haha, ik realiseer me dat dit bijna alleen maar youtubekanalen zijn hihi. Qua blogs vind ik degroenemeisjes en uitpaulineskeuken erg leuk. Ze zijn niet hélémaal gericht op healthy, maar wel grotendeels.

http://https://youtu.be/wDmVUpOPV4E

Ik moet zeggen dat heel youtube en internet vol staat met leuke en gezonde video’s. Hier een paar die ik toch ook nog even wil delen.

http://https://youtu.be/qKIv6K8oD5Y

http://https://youtu.be/8zOGWWBgqlM

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Wat is jouw favoriete health blogger of youtuber? Zou ik leuk vinden om te weten.

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply bylot 6 april 2015 at 08:25

    Leuk artikel! Vind het zelf ook heel leuk om dit soort video’s te kijken en mezelf te motiveren haha. De meeste youtubeaccounts kende ik nog niet, vooral Cambria Joy lijkt me een hele leuke youtuber.
    Liefs x

  • Leave a Reply