Food

Healthy American Pancakes

Hi!

Vandaag een recept voor pannenkoeken. Ik heb helemaal verslaaft aan pannenkoeken. Ik eet ze het liefst als ontbijt.. of lunch .. of avondeten, haha. Ik heb deze versie van american panecakes een tijdje geleden ontdekt. Ik heb ze toen diehard bijna elke dag gegeten totdat ik ze echt niet meer naar binnen kreeg. Maar vandaag heb ik ze weer geprobeerd en OMYGOD, ze zijn zeker weten de moeite waard!

p1

Wat heb je nodig?

p2

– 1 banaan

– 2 eieren

– 1/2 cup havermout (ongeveer 50 gram)

p3

Blend alle ingrediënten met een keukenmachine of staafmixer en bak de pannenkoeken dan in de pan.

p4

p5

Time om aan te vallen! Ik heb nog wat dadelstroop over mijn pannenkoeken gedaan.

Eet smakelijk!

XOXO

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Elbrich 13 februari 2015 at 13:07

    Yum! Zeker een keer proberen.

  • Leave a Reply