Diary

Fooddairy 8 januari – Schooldag

Hi,

Vandaag weer een fooddairy voor jullie. Ik heb donderdag (gister) gedurende dag gefotografeerd wat ik heb gegeten. Het was een normale schooldag, die wel iets langer duurde. Ik was pas om half 5 (!) thuis.. Voor de rest had ik ’s avonds niet heel veel te doen behalve wat huiswerk maken.

1

Ik begon de dag met 3 rijstwafels met geprakte avocado met wat zout en citroensap hier doorheen gemengd. Ik vind het erg lekker om door dit mengsel ook cherrytomaatjes te doen. Ik dronk een glas groene thee, zoals gewoonlijk.

snack 031

Om 10 uur, in de kleine pauze, at ik een stuk komkommer, die ik in een soort snack-formaat had gesneden.

2

snack 033

Als middageten at ik 5 havermoutkoekjes en een smoothie (beide recepten komen snel online).

snack 044

Voordat het laatste uur begon dronk ik nog wat water.

3

Toen ik thuis kwam dronk ik een warme choco (omg zo lekker) en een bakje met wat cherrytomaatjes. (waar ik echt addicted aan ben)

5

snack 039

Pappa warmde wat groentesoep op en maakte kipkerrie met ananas en wat saté-kroepoek.

4

Als toetje at ik wat sojayoghurt met banaan, muesli en bosbessensaus die in de buurt is gemaakt.

6

snack 042

Daarna had ik nog wat (lekkere) trek en nam ik een bordje met wat kersen en een blokje tony chocolony chocola (de pure versie).

Dit was wat ik heb gegeten. Ik ben bezig om mijn gezond eten weer op te pakken en probeer dit natuurlijk te doen met toch lekkere dingen. Ik hoor een paar vriendinnen nu al een aantal keer roepen: Ik wil gezond maar toch lekker gaan eten. Dit kan zeker.

Hebben jullie een voornemen wat met ‘healthy’ te maken heeft?

XOXO,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

  • Reply Elke 9 januari 2015 at 16:44

    Leuk artikel!:) veel lekkers haha

  • Leave a Reply