Diary

Fooddiary 4 januari 2015

Hallo,

Nog een artikeltje, yay. Vorige zondag heb ik heel de dag gefotografeerd wat ik heb gegeten op die dag. Ik werd pas laat wakker en heb niet veel gedaan, behalve een beetje leren en chillen.

99

’s Ochtends werd ik om half 10 wakker en at ik wat sojayoghurt met havermout, een sinaasappel en een kiwi. Daarbij dronk ik verse sinaasappelsap en een overheerlijke smoothie. (hiervan staat een artikel online).

100

Rond 12 uur at ik 3 rijstwafels met gemengde notenpasta en een groene thee.

101

Als snack nam ik een appeltje en daarna maakte ik appelmoes van dezelfde appels (het waren appelmoes-appels die ook héél erg lekker zijn om ‘gewoon zo’ te eten.

appelmoes 036

Ik ging even langs het bedrijf van mijn ouders en nam daar een tomaten cup-a-soup.

102

’s Avonds at ik erwtjes met gekookte aardappels die mijn broertje in frietjes-vorm sneed, wat champignons en een vegaburger van de vegetarische slager die echt heel erg lekker zijn. Bij de erwtjes had ik wat zelfgemaakte appelmoes.

103

Een uurtje na het eten nam ik nog een beetje sojayoghurt met kaneel en citroensap (ik weet niet hoe ik bij de combie ben gekomen, maar het is lekker haha) en wat warm water.

Ik vind het zelf erg leuk om dit soort artikelen te maken en door de dag dingen te fotograferen. Mijn artikelen gaan de laatste paar dagen voornamelijk over FOOD, dus ik wil iets meer gaan variëren.

Hoe was jullie weekend?

Liefs,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

  • Reply Elke 6 januari 2015 at 21:23

    Lekkere dingetjes zeg! EN gezond :)

  • Reply Wendy van Gilst 7 januari 2015 at 12:40

    leuke diary! :-)

  • Leave a Reply