Food

Wentelteefjes

Hé,

Nog een artikel voor vandaag, yeah! Ik ben helemaal gek van pannenkoeken, maar wentelteefjes kunnen er ook wat van! ;). Ze zijn perfect als lunch of als ontbijt en ze smaken echt de-li-cious! OMG! Ik hoop dat jullie het een leuk recept vinden en het eens uitproberen! Het is natuurlijk een best bekend en standaard recept, maar misschien voeg ik er iets aan toe wat je nog niet eerder had gezien.

Wat heb je nodig?

22

– 1 ei (als je vegan wilt eten, kun je deze ook weg laten, maar zal ik wel nog 1 el meel toevoegen)

– 50 ml (plantaardige)melk

– 1 el meel

– kaneel (hoe veel je zelf wilt)

– 3/4 sneetjes brood, ik gebruik krentenbrood, want dat vind ik zelf het lekkerste.

– optioneel: beleg (ik gebruik banaan en dadelstroop)

33

wentelteefjes 002

Meng het ei, de melk, het meel en de kaneel door elkaar in een diep bord of een schaal waar je dadelijk je brood makkelijk in kunt dompelen.

44

Doe wat olie in de pan en dompel de boterhammen in het eiermengsel.

55

66

Bak het brood in een paar minuten goudbruin. Herhaal dit tot al je boterhammen op zijn en dan serveren maar!

77

99

Eet smakelijk voor als je het gaat maken hihi.

Wat is jullie favoriete lunch?

XOXO,

Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Daphne 3 januari 2015 at 15:53

    Dat ziet er erg lekker uit♥

  • Reply Claudia 3 januari 2015 at 19:22

    Dat klinkt goed, ik heb me altijd afgevraagd hoe dat wordt gemaakt 😛 En deze versie kende ik nog niet.

  • Leave a Reply