Lifestyle

Five Favourites #1

Hallo iedereen,

Vandaag heb ik 5 random favorieten voor jullie. Ik zag dit artikel bij Jiami en vond het erg leuk.

Favourite gadget

five fav 1 003

De Magic Bullet!! Ik heb deze met sinterklaas gekregen en ben helemaal verliefd op dit mooie apparaat. Ik heb er al heel wat dingen mee gemaakt en hij werkt echt heel fijn. Omdat hij compact is, trek ik hem makkelijk uit de kast en ga ik aan de slag. Ik keek wat video’s van Amerikaanse youtubers en zag de Magic Bullet echt verschrikkelijk vaak langskomen. Ik dacht: deze wil ik ook! Ik kocht hem bij de kookwinkel Cook&Co. I love it!

five fav 1 005

3

Favourite place to be

five fav 1 021

Mijn kamer! Het is echt mijn eigen kleine holletje ;). Ik ben er heel graag en voel me op mijn gemak, zoals dat hoort in je eigen kamer (denk ik). Als ik terug kom van school, maak ik een snack en ga ik gelijk naar mijn kamer om daar huiswerk te maken of te chillen. In de vakantie heb ik vooral op bed een boek gelezen of filmpjes van youtube te bekijken! Ook is dit een plekje waar ik alles zelf mag inrichten, wat ik obviously heel leuk vind!

five fav 1 018

Favourite movie

Vakantie is de tijd van relaxen, niks doen enzovoort. In de vakantie keek ik wat films en heb een nieuwe categorie-film helemaal ontdekt. Normaal keek ik bijvoorbeeld actiefilms met mijn vader en broertje of iets anders, maar nooit écht een romantische film. Mamma had wat films gevonden op Bol.com en hiervan keken we er een aantal (4 in totaal ;)). Mijn favoriet was ‘The Lucky One’. En omdat Zac Efron erin speelt is hij extra leuk haha.

Favourite nailpolish

five fav 1 027

Deze prachtige donkerpaarse kleur van OPI. Hij heet ‘Eiffel for this colour’ en heeft een hele subtiele glitter in de lak vermengd. Ik ben de laatste tijd helemaal gek van donkere tinten en paars is ook helemaal mijn ding, dus dit was de perfecte combinatie ;).

4

five fav 1 044

Favourite fashionitem

five fav 1 057

Mijn Clarks! Het zijn de Desert Boots in Navy Suède. Ze zijn niet helemaal zwart, maar ze hebben een soort donkerblauwe gloed. Ze zijn heel makkelijk te combineren en ze zitten heel erg lekker!

Wat is jullie favoriete fashionitem?

Fijn weekend,

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply