Personal

Mijn voornemens voor 2015

Hé iedereen!

Tja, iedereen heeft wel voornemens voor het nieuwe jaar. Maar de vraag is of we ze wel voorhouden haha. Ik wil dit gaan proberen, dus deel ik vandaag mijn goede voornemens met jullie.

Tevreden zijn met wat ik heb/ben.

Soms zit ik best wel in over mijn uiterlijk etc., maar ik wil gewoon tevreden zijn en ik ben goed zoals ik ben. ‘Nobody’s perfect’ zeg ik altijd maar haha. Ook kan ik met zekerheid zeggen dat de meesten het hier beter hebben dan ze denken. We hebben zo ongeveer alles wat ons hartje begeert, dus wil ik daar ook op sommige momenten meer bewust over zijn.

Fysiek fitter worden en een betere conditie

Ik zou graag zelf meer willen sporten in huis bijv. Ik train al 2x per week voor volleybal, maar ik zal graag willen gaan hardlopen of een workout in mijn kamer doen (zoals die van Blogilates). Een tijdje heb ik fanatiek hardgelopen, maar op een begeven moment had ik er geen motivatie meer voor en stopte ik.. Ik wil dat graag weer oppakken. In mijn dagboek staan ook verschillende lijstjes met een ‘.. days challenge’ etc., maar de meesten van die heb ik niet afgemaakt omdat ik geen motivatie had :(. Ik weet in ieder geval dus waar het probleem ligt haha)

2

33

Een eigen stijl creeëren

Ik vind fashion echt helemaal te gek! Al die leuke plaatjes op pinterest, tumblr en weheartit. Ik heb dit jaar ook al een beetje geprobeerd te vinden wat ik echt leuk vind enzo. Maar ik denk dat ik de behoefte heb om mijzelf een beetje te onderscheiden. Dit is een big deal, want hou totaal niet van opvallen of in de spotlights staan haha. Ik ga proberen mijn eigen stijl langzaam proberen op te bouwen (want het geld vliegt natuurlijk ook niet in het rond haha).

456

Veel uitproberen met koken en bakken

I love cooking and baking! Ik heb me voor mijn gevoel dit jaar aardig geüpgrade met gezond eten maken en soms ook ongezond haha. Ik wil meer gaan ontdekken. Want ik merk dat ik voor mijzelf maar een paar opties heb qua ontbijt/lunch.

Make-uppen

Ik was een aantal maanden geleden het meisje dat eigenlijk helemaal géén make-up droeg en zich daarvoor ook helemaal niet schaamde. Maar kort geleden kreeg ik echt de behoefte aan wat make-up op mijn lege gezicht. Ik begon met mascara (wat ik overigens wel al een tijdje had gedragen, maar dat in mijn make-uploze periode ook niet droeg). Daarna wat concealer onder mijn ogen en tot een paar weken geleden kocht ik mijn eerste oogpotlood. Ja, ik ben 14 en begin nu pas met make-up, maar ik denk dat iedereen een bepaalde leeftijd heeft dat hij het graag wil. Maar in dit jaar wil ik me meer gaan upgraden in het (durfen) dragen van make-up.

77

Mensen minder beoordelen

Zoals ik net al zei ‘Nobody’s perfect’, maar ik denk dat iedereen er weleens iets negatiefs uitgooit over iemand. Zo doe ik dat ook. Ik stoor me er zelf zo nu en dan aan hoe vanzelf ik het doe. Dus wil ik graag mensen minder met negativiteit beoordelen, maar met bijvoorbeeld een complimentje. Je kunt iemand beoordelen in het openbaar en het bijvoorbeeld zeggen tegen je vrienden, maar je kunt het ook denken. Beide manieren wil ik dit jaar graag aanpakken.

Genieten van kleine dingen

Spreekt eigenlijk wel voor zichzelf. Ik had nog een voornemen maar ik denk dat die eigenlijk wel hetzelfde is als deze: namelijk ‘Bewuster leven’. Ik voel hier best wel behoefte naar. Ik weet nog niet precies hoe, maar dat wil ik juist ontdekken ;).

11

Vegetariër worden

Een best grote stap voor veel mensen, denk ik. Maar ik voel sterk de behoefte om geen vlees meer te eten. Eigenlijk vind ik het niet meer zo lekker en kan ik er niet van genieten. In restaurants eet ik helemaal geen vlees meer, omdat ik een aantal een slechte ervaring heb opgelopen. Thuis eten we soms vlees en meestal eet ik dan een vegaburger. Maar er bestaan nog wat uitzonderingen die ik dit jaar wil vermijden en dus helemaal vegetariër wil worden.

Dit waren mijn voornemens voor het nieuwe jaar.

Hebben jullie nog voornemens?

Liefs, Daphne

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Daphne 2 januari 2015 at 16:42

  Wat een goede voornemens!!!
  Je hebt trouwens echt een leuke blog!
  X Daphne (toevallig!)

  • Reply dgaleenders 2 januari 2015 at 17:29

   Awww dankjewel ♥♥ hahah leuke naam :)

 • Reply worldofideas 2 januari 2015 at 17:52

  Wat een leuke voornemens. En dat van mensen beoordelen is echt een goede! Ik ga die zelf ook als voornemen nemen. :)

  Heel veel liefs,

 • Leave a Reply