Personal

Mijn eerste post

Hallo iedereen,

Ik ben Daphne. Ik ben 14 jaar en ik ben een blog gestart, omdat ik blogs lezen verschrikkelijk leuk vind en er al een hele tijd aan denk zelf ook een site te maken.

Ik ben een meisje die vol inspiratie zit. Ik hou van koken, bakken, mode, creatief bezig zijn, lezen, reizen, decoreren, fotografie, blogs lezen 😉 en nog veel meer. Ik ben vooral bezig met gezond eten en fit blijven. Ik zou jullie graag willen laten zien hoe leuk/lekker het is om jezelf te verwennen met (gezond) eten. Ikben ook helemaal in de ‘mood’ om een eigen stijl te creëren. Ik ben mijzelf dus een soort van aan het ‘createn’. Mijn blog gaat over mijn passies en ik hoop hiermee natuurlijk ook andere mensen te inspireren.

Jullie kunnen af en toe een post verwachten! Ik heb het best druk met school, maar ik ga het zeker proberen te combineren.

Tot snel!

xoxo Daphne

wit 3

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply